2013-01-07 13:12 Planerat avbrott nya lagringsmiljön

Vi kommer att behöva genomför ett planerat avbrott i vår nya lagringsmiljö. Detta pga en sista installation som tekniker från Dell behöver genomföra. När detta avbrott är avklarat så kommer ytterligare avbrott i vår lagringsmiljö inte att behöva ske inom överskådlig framtid.

Arbetet kommer att påbörjas måndag 14/1 från kl. 23:00. Det beräknas pågå under 2 1/2 – 3 timmar. Avbrottet berör samtliga VPS-kunder i vår nya VPS-miljö (sedan 6 månader tillbaka) samt vår Exchange-baserade e-postlösning (samtliga e-postkonton hos oss).

Detta är ett planerat avbrott med ett flertal tekniker på plats, både från oss och från Dell. Vi har förlagt arbetet till en tidpunkt som ska påverka minst antal kunder. Vi vill ändå be om ursäkt för avbrottets omfattning.

Berörda VPS-kunder har fått separat information om detta via e-post. Om ni har några frågor om detta, kontakta då gärna vår kundtjänst. Ytterligare information följer här under samt efter detta planerade avbrott.

Uppdatering: Detta avbrott är uppskjutet på framtiden pga dröjsmål från Dells uppgraderingsteam. Vi beklagar detta och hänvisar till separat information som har skickats ut via e-post till berörda kunder.

Senast ändrad av Jonathan Sulo
Gå till startsidan