2013-02-13 10:57 Seghet i e-postmiljön

Vi upplever just nu en seghet i vår e-postmiljö, orsakat av nattens planerade arbete i vår nya lagringsmiljö. Detta ger sig uttryck i att det tar längre tid än vanligt att läsa/hämta e-postmeddelanden och navigera runt i olika e-postmappar. Det påverkar samtliga e-posttjänster hos oss, däribland webbmailen och POP3/IMAP (vanliga e-postprogram).

Segheten orsakas av att lagringsmiljön arbetar med att konfigurera upp sig ordentligt (detta sker per automatik). Vi räknar med att detta är klart här i eftermiddag (framåt 15-tiden) och därefter kommer denna seghet att upphöra. Faktum är att vår e-postmiljö kommer att vara markant snabbare än tidigare när lagringsmiljön är klar med sin automatiska konfiguration.

Vi ber om ursäkt för denna seghet och vi hoppas att ni har förståelse för att detta är en process som kommer att förbättra vår e-postmiljö här framöver.

Senast ändrad av Jonathan Sulo
Gå till startsidan