2013-04-05 13:39 ”Ert webbkonto är klart”-mail

Vi har denna vecka genomfört en migrering av kunder från vår gamla DNS-tjänst till vår nya domänhantering. Detta har berört ett 100-tal kunder, som har fått information om migreringen via e-post för några veckor sedan.

De migrerade kunder som sedan tidigare inte haft användaruppgifter till vår kontrollpanel Waff (då vår gamla DNS-tjänst hanterades separat) har nyligen även fått nya användaruppgifter. Till dessa uppgifter användes vår vanliga mall för användaruppgifter, med rubriken ”Ert webbkonto är klart”.

Om ni har fått ett sådant här meddelande via e-post och inte känner igen det så beror det på att ni har ett/flera domännamn som pekar till namnservrarna för vår gamla DNS-tjänst (dns1.se/dns2.se). För att undvika avbrott för berörda domäner så har de migrerats till vår nya domänhantering, samtidigt som alla pekningar har kvarstått.

För att fortsätta hantera berörda domäner hos oss, använd de användaruppgifter som ni nu har fått istället.

Om ni har några frågor om detta, kontakta då gärna vår kundtjänst.

Senast ändrad av Jonathan Sulo
Gå till startsidan