2013-10-01 08:59 MySQL-server 16

Igår kväll (30/9), strax innan kl. 22, uppstod en störning med MySQL-server 16. Våra tekniker åtgärdade det snabbt, men vi har sett att vissa problem ändå kvarstår med denna server. Detta kan medföra kortare omstarter, på 10-15 min, av MySQL-server 16 här idag (1/10).

För att lösa dessa problem permanent så kommer MySQL-server 16 att tas ned planerat i natt, under vårt ordinarie servicefönster. Därefter kommer våra tekniker att genomföra mer ingående kontroller och åtgärder för denna server, vilket dock kan ta några timmar.

Arbetet sker nattetid för att minimera påverkan på de kunder som använder denna server.

Uppdaterat 2/10: Störningen på MySQL16 kvarstår för vissa kunder. Våra tekniker arbetar för att lösa detta.

Uppdaterat 2/10 09:30: Störningen på MySQL16 ska nu vara helt löst. Om ni upplever fortsatta fel, vänligen kontakta vår kundtjänst.

Senast ändrad av Jonathan Sulo
Gå till startsidan