2014-04-27 12:16 Återkommande nätverksstörningar

Vi har de senaste 3 dagarna haft ett flertal omfattande nätverksstörningar, som påverkat tillgängligheten för samtliga tjänster hos oss. Störningarna har åtgärdats skyndsamt av våra tekniker, i samarbete med vår nätverksleverantör.

Den senaste nätverksstörningen skedde idag, mellan kl 11:27 – 11:57.

Vi har kontrollerat trafikloggar för nätverket och sett att trafiken spontant dör vid en specifik knytpunkt (router). Vi misstänker att avbrotten beror på ett hårdvarufel, så denna router har idag blivit ersatt av en annan router. Om avbrotten beror på denna hårdvara så kommer dessa störningar nu att upphöra.

Vi får verkligen beklaga dessa avbrott. De har varit väldigt olyckliga, särskilt då vi nästan är klara med inkopplingen av en helt ny och avsevärt förbättrad nätverksförbindelse. Mer information om vår nya nätverkslösning följer i vår blogg inom kort.

Senast ändrad av
Gå till startsidan