2014-11-04 17:05 Servicefönster 4/11

Vi har ett planerat servicefönster idag tisdag 4/11 från kl. 23:00, där ett antal uppdateringar och förbättringar är planerade för vår tekniska miljö. Detta för att ge våra kunder snabbare, säkrare och mer stabila tjänster.

– Uppdatering av webbservrar (Linux). Installation av programvara för snabbare åtgärd vid incidenter (för minskad nedtid). Berör servrarna www4, www11, www15, www16, www17, www18, www19, www21, www22, www23, www24 och www25. Beräknad nedtid/server: 10-15 min.

– Uppgradering av hårdvara/lagring (VPS). Omstart av ett antal VPS-servrar. Samtliga innehavare till dessa servrar har informerats via separat e-post för 1 vecka sedan. Beräknad nedtid/server: ca 15 min.

– Uppdatering av webbservrar (Windows). Installation av säkerhetsuppdateringar. Berör webbhotellskunder med Windows-konton samt kunder med Windows-servrar och vår drifttjänst. Beräknad nedtid/server: 5-10 min.

– Uppdatering MS SQL-servrar (MSSQL1, MSSQL2 & MSSQL3). Säkerhets- och funktionsuppdatering. Berör kunder med MS SQL-databaser. Beräknad nedtid/server: 5-10 min.

Som vanligt vid våra servicefönster så har vi ett flertal tekniker på plats, som kan vidta åtgärder vid behov.

Senast ändrad av Jonathan Sulo
Gå till startsidan