2015-03-16 18:01 Akut uppgradering av hårdvara

Vi kommer att genomföra en akut uppgradering av hårdvara för de Linuxbaserade servrarna mysql19, mysql20 och mysql21.
Arbetet påbörjas i kväll kl. 23:00 och kommer pågå tills dess att arbetet är slutfört. Under arbetets gång kommer databaserna som ligger på dessa instanser vara otillgängliga. Det kan också hända att databaser på mysql13, mysql14 och mysql15 påverkas ett kortare intervall under detta arbete.

Övriga tjänster, såsom e-post, berörs inte.

Kontakta gärna vår kundtjänst om ni har några frågor rörande arbetet.

 

Uppdatering: Berörda sajter på mysql19, mysql20 och mysql21, bör nu återigen vara i drift. Vissa anslutnings-glitchar kan förekomma inom den närmaste tiden. Skulle problemet kvarstå imorgon förmiddag, vänligen kontakta vår support.

Uppdatering 2: Problemen ska nu vara avlösta.

Senast ändrad av Roy
Gå till startsidan