2015-10-05 15:23 Servicefönster 6/10

Vi kommer genomföra ett planerat servicefönster tisdag 6/10 från kl. 23:00. Under detta servicefönster kommer ett större antal uppdateringar och förbättringar ske i vår tekniska miljö. Detta för att ge våra kunder snabbare, säkrare och mer stabila tjänster.

Detta kommer genomföras under servicefönstret:

– Uppdatering brandväggar. Vi kommer, i samarbete med extern konsult, att uppdatera vår brandväggslösning från Juniper. Detta för att bl a förbättra vår redundans och stabilitet. Beräknad nedtid: knappt en minut.

– Uppdatering av webbservrar (Windows). Installation av säkerhetsuppdateringar. Berör webbhotellskunder med Windows-konton samt kunder med Windows-servrar och vår drifttjänst. Beräknad nedtid/server: 5-10 min.

– Uppdatering MS SQL-servrar (MSSQL1, MSSQL2 & MSSQL3). Säkerhets- och funktionsuppdatering. Berör kunder med MS SQL-databaser. Beräknad nedtid/server: 5-10 min.

Vi har som vanligt ett flertal tekniker på plats under detta servicefönster.

Senast ändrad av Tobias Rangbo
Gå till startsidan