2016-02-15 10:01 Felaktig e-post om virus Win.Trojan.Bancos

FS Data har en automatisk virusscanner som kontrollerar alla filer till hemsidor för kunder med webbhotell hos oss. Det är ett väldigt bra skydd, som hjälpt många kunder som fått sina hemsidor hackade. I natt skedde dock ett felaktigt utskick från vår virusscanner.

Om ni har fått e-post med varning om virus/skadliga filer med hänvisning liknande detta:

/www/wp-content/plugins/ewww-image-optimizer/gifsicle.exe: Win.Trojan.Bancos-2115 FOUND

Så kan ni vänligen bortse från det. Det är en felaktig varning/virusklassning för ”Win.Trojan.Bancos”. Radera bara e-postmeddelandet från vår virusscanner.

Virusscannern uppdateras och utför sina kontroller helt automatiskt, men vi får ändå be om ursäkt för det felaktiga utskicket. Vi hoppas ni har förståelse för att denna virusscanner ändå är av godo för våra kunder.

Senast ändrad av Daniel
Gå till startsidan