2017-05-17 08:45 Driftstörning E-post

Vi upplever just nu en störning avseende IMAP-kopplingar mot Thunderbird klienten.

Tekniker arbetar skyndsamt med en lösning, webbmailen fungerar tillsvidare.

 

Uppdatering (16:10 18/5-2017): Vi har konstaterat att felet beror på en ändring som vi gjort i vår e-postmiljö och felet i sig beror förmodligen på en cachning av mappstrukturen i Thunderbird. För att avhjälpa problemet så är det enklast att lägga upp kontot på nytt i Thunderbird och efter detta är gjort så bör e-posten fungera som den skall. Om ni har några frågor eller behöver vägledning så är ni varmt välkomna att höra av er till vår kundtjänst per telefon.

Uppdatering (09:15 19/5-2017): Problemet kvarstår, felsökning av tekniker fortsätter.

Senast ändrad av Richard Borin
Gå till startsidan