2017-07-13 08:20 Driftstörning VPS

Vi upplever just nu en generell störning på en av våra VPS-noder som orsakar problem för ett par kunder.

Störningen berör enbart ett fåtal kunder som har sina VPS’er på denna specifika nod. Våra tekniker arbetar för att åtgärda detta snarast möjligt. Övriga tjänster, såsom e-post, berörs inte av denna störning.

Uppdatering 13:26 – Vi har en störning på kopplingen mellan virtuella servrar och deras lagring vilket gör att omstarter av servers strular. Vi rekommenderar därför att man inte försöker starta om sin server och istället kontaktar oss.

Uppdatering 14:40 – Kopplingen mellan virtuella servrar och deras lagring är återupprättad sedan ca. 20 minuter, det kan finnas kvardröjande problem på vissa maskiner, dessa kommer hanteras under dagen men i de allra flesta fall fungerar de virtuella maskinerna på nytt. Märker ni att er server inte fungerar ber vi er kontakta oss.

Senast ändrad av Hampus G.
Gå till startsidan