2018-11-09 13:09 Fördröja mailleveranser

Vi upplever just nu fördröjning gällande inkommande mail till följd av en driftstörning och vi jobbar med att mailen ska komma igång skyndsamt.

Så snart vi har mer information så uppdaterar vi denna driftstatus.

Uppdatering 13:26: Vi har hittat vad som orsakar problemet och tekniker jobbar med åtgärd just nu. Mer info kommer inom kort.

Uppdatering 16:10: På grund av problemen har det bildats en mailkö som måste processeras innan problemet med fördröjningar löser sig. Mailkön processeras just nu och vi uppdaterar statusen återigen vid mer info.

Uppdatering 23:10: Problemen med fördröjning ser ut att ha minskat rejält. Mailkön är återigen normal och vi ser inkommande leveranser återigen skötas på normal tid. Vi fortsätter med tester under helgen för att verifiera att leveranser sker normalt.

Senast ändrad av Gudjon G
Gå till startsidan